måndag, mars 19, 2007

Rösta

Nu tar jag efter Anna i Lantliv i stan som också har lagt in en röstning på sin blogg med samma fråga faktiskt. Jag vet, kanske trist, men faktum är att jag har gått och varit nyfiken ett tag på vilka ni är som besöker min blogg. Så nu får ni jättegärna svara på frågan till höger, så får jag reda på hur gamla ni är. Om det faller väl ut, så kanske jag kommer fråga nåt annat igen lite senare.
Ha en trevlig kväll!

18 kommentarer:

majsan45 sa...

Ok.jag är 46år så det så...:-).käner mig yngre iallafall ibland.Tack för dina snälla ord om min stuga bilder kommer under veckan men dom är inte så bra men lite ser man ju....Kram/Majsan

Lotta sa...

Jag är 35, blir 36 i år, men känner mig fortfarande som runt 25!
Kram Lotta

I min vackra värld sa...

Majsan: Haha, man är ju inte äldre än man känner sig, eller hur? Jag fyller 45 i sommar, fast det har jag svårt att tro. ;-)

Lotta: Förstår hur du känner dig! :-)

Anna sa...

Jag är 39!
:)Anna

Minna sa...

Sååååå fina bilder du har på din sida! Har länkat dig, hoppas det är ok?!!! /Minna, 38 : )

moderncountry sa...

Jeg er altså, 33 år om 2 dager., men som Lotta sier, jeg føler meg også som 25 :)Man er så gammel som man føler seg, ikke sant ?
Kram,Aina :)

majsan45 sa...

Ja visst va jag galen men det bjuder jag på nu ser det ju iallafall bättre ut,man måste våga ha en sköln dag i solen kram/Majsan

Spets och snor sa...

Vilket skåp! Kul för dig att du äntligen fick ditt skåp :-)

Hemma på landet sa...

Jag är 40 år och rätt barnslig. Kram Stina

Spets och snor sa...

Tack för din respons om mitt hus! Det är bra när folk säger som de tycker... Bra att du tror på min glasveranda... Du kanske har rätt ang däcket. Känns lite bekvämt att ha ett däck. inga möbler som vickar mm. Svårt. Lika med att ha tak. Har haft möbler där vår veranda är idag, under tak. Perfekt för möblerna med skydd. Hur löser man det på sidan på huset? Eller får man acceptera att det inte passar med ett tak?

moderncountry sa...

Å du er jo så søt!!! Tusen takk for bursdagshilsen og ønsker ! Ble jeg glad for :) Du var den første hehe..men de andre vet det kanskje ikke...har jo ikke sagt noe, hvordan visste du det ? Jeg har kanskje forsnakket meg jeg..
Ha en fin dag gumman ! :)

moderncountry sa...

oja, silly mee, ser det nå, at jeg hadde skrevet alderen min og når jeg fyllte år her på siden...:)

Anonym sa...

Jag är 37 i maj! Hälsningar Helene

Mia sa...

29 - än så länge, bara några veckor kvar till den stora dagen.. ;-)

Jennyshemochharmoni sa...

Hej hej! Spännande med mätningen! Jag är ju 32 :)Ha en superbra helg!

For the love of country sa...

Kul! Jag har röstat. ;) Trevlig helg! :)

Spets och snor sa...

Roligt att du engagerar dig i min veranda :-) På gavlen är det så härligt med sol så min tanke var att kunna även gå ut från köket på sommaren. Lite varmare och mjukare med trä... Om man inte ha räcke runt och lägger den lågt borde man inte se den på håll. Märks det att jag var inställd på ett däck.... :-)

Anonym sa...

Jag blir 46 i december. Känner mig oftast mycket yngre.
Kram Lily